اگر دزدی جرم است، مالخری و پناه دادن به دزد نیز طبق قوانین اعم کشورها عملی مجرمانه است. اگر آمریکا میخواهد ایران را تحریم کند، آیا بهتر نیست بجای تحریمهای اقتصادی که مردم بینوای ایران را هدف گرفته، آن مقامات دزدی را تحریم کند که همراه با خانواده و پولهای غارت کرده به آمریکا فرار میکنند؟ آیا بهتر و پسندیدهتر و انسانیتر نیست که غارتگرانی را تحریم کند و راه ورود آنان و اموالشان را ببندد که دارایی ربوده شده مردم ایران را به پناهگاه امن و مطمئنی به نام آمریکا و کانادا و انگلستان و چند کشور غربی دیگر میبرند و به آنان گرین کارت و انواع حق اقامت نیز اعطاء میشود؟
براستی آمریکا و برخی از کشورهای غربی از فساد گسترده داخل ایران ناراضی و بیزار هستند یا دقیقاً آنرا در جهت منافع خود میدانند و تلویحاً از آن پشتیبانی میکنند؟ حمایت از اشخاص و مقامات دزد و پناه دادن به آنان و مالخری از آنان کدام معنا را میتواند در بر داشته باشد؟
آیا بهتر نیست که رسانههای استعماری در کنار انتشار خبر اختلاسهای مقامات ایرانی، از کشورهایی نیز نام ببرند که به آنان پناه دادهاند و از آنان حمایت میکنند؟ آیا صحیحتر و کاملتر و بیطرفانهتر و منصفانهتر این نیست که در ادامه عبارت «فلان دزد از ایران فرار کرد» بگویند «کانادا به فلان دزد پناه داد»؟
اصولاً دزدیهای کلان در ایران به زیان کدام کشور و به سود کدام کشور است؟ آیا آن عده از ایرانیان مقیم آمریکا که در گوشه امن نشسته و از حمله نظامی آمریکا به ایران و تحریم اقتصادی شدیدتر علیه ایران حمایت میکنند، شرافت انسانی را چگونه و در کجا آموختهاند و برای آینده خود نزد این مردم محنت کشیده چه تصوری دارند؟
تناقض دلبستن به قدرتهای استعماری و انبوه مسئولان دوتابعیتی
۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۷
عدهای هستند که برای تغییرات سیاسی در ایران به دخالت آمریکا و انگلیس دل بستهاند. این در حالی است که بنا به گزارش مورخه ۲۶ دی ۱۳۹۶ هیئت تحقیق و تفحص از مسئولان دوتابعیتی، دستکم یکصد نفر از مدیران ارشد کشور دارای تابعیت مضاعف آمریکا و انگلیس هستند.